Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viimeiset päivät Goalla

Thursday, January 12, 2012

Viimeiset päivät Goalla


Auringossa kölliminen oli loman teema myös Calangutella. Calanguten rantsussa oli väkeä kuin pipoa ja enemmän venäläisiä kuin Imatran kylpylässä. Siispä kruisailimme myös muilla rannoilla (Goa on yhtä rantaa rannan perään), kuten Baga, Candolim ja Sinquerim, mutta yksikään rantsuista ei oikein säväyttänyt. Sen sijaan bongattiin kunnon kuntosali, jossa nosteltiin rautaa.

Chicken coriander, calamari & Goan sausages @ Maggie's. Nam!

Calangute on kuuluisa yöelämästään, ja eksyimmepä sinnekin yksi ilta. Club Cubanaan maksoi noin 6 euroa sisään, all you can drink! Siellä ei ilmeisesti käy paljon suomalaisia! Huippumesta.


Olisimme mielellämme viihtyneet koko loppuloman Maggie'sissä, jossa omistaja Simon piti meistä ensiluokkaisen hyvää huolta, mutta moottoritie on kuuma, ja halusimme nähdä lisää Goaa. Simon suositteli, että ajellaan pohjoiseen. Hurautimme taksilla Morjimin rannalle, josta otimme halvan bambumajan loppuajaksi.

Lisää tulisia Goan herkkuja. Fish tandoori, chicken vindaloo & kasviscurry


Vikat päivät Goalla menivät Morjimin äärettömän pitkällä rantsulla, joka oli suorastaan autio Goan mittakaavassa. Löhösin rantatuolissa kirjoja lukiessa, kun takaa kuului: 'Yes, madam? Shiny disco balls?' Katsoin olan yli ja todellakin, ukkeli myi erikoko­­­­­isia discopalloja. No mitä sitä nyt muutakaan lähtisi myymään rantsussa?  Only in Goa....Coming up: Mumbai ja hyvästit Intialle! Stay tuned!

Labels: , , , , , , , ,

2 Comments:

Blogger sandr-A-licious said...

Jos on epäonninen eli toisin sanoen viettää rantapäivää KUTALLA (Balilla) parikin kertaa joku saattaa tulla myymään sulle JOUSIAMMUNTAPYSSYÄ (vaimikskäniitäkutustaan). Silleen really? And what will I do with that?

January 15, 2012 at 8:16 PM  
Blogger Anna said...

Hahahahhaaah....!!! Oon muuten itekin suuntaamassa Balille maaliskuussa!

January 17, 2012 at 10:14 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home