Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

GOA!!!

Sunday, January 1, 2012

GOA!!!

Oli aika junailla itsemme Keralasta Goaan, 17 tuntia. Meillä oli paskat paikat heti käytävällä oven vieressä, jossa jengi paukkasi edestakaisin läpi yön. Kaikkien valvottujen öiden jälkeen junan keikkuessa hulluna, torakoiden vilistäessä seinillä ja ihmisten möykätessä pinna alkoi olla poksahtamispisteessä. 


Herätyskello teki oharit, mutta herätyskellovastaava Rohan ei nukkunut myöskään, ja vilkaisi kelloon minuuttia ennen saapumisajankohtaa, viiden aikaan aamulla junan lipuessa laiturille. Paniikissa kamat kasaan, ja Rohan ryntäsi ottamaan selvää, onko asema oikea. Intiassa kuulutuksia on turha toivoa, eikä asemilla lue nimiä englanniksi. Mäihä oli taas matkalaisten puolella, kun jollain sattui olemaan lista asemista, ja heppu kertoi junan olevan hieman myöhässä, ja meidän asemamme olevan vasta seuraava. 


Canconan asemalla oli vain yksi riksa. Käypä siinä sitten tinkimään. Maksoimme 5 minuutin matkasta Palolem Beachille 2 euroa, siis Intian mittakaavassa täysi ryöstö. Kuski vei meidät ensimmäiseen bambumajamestaan, ja viideltä aamulla ei paljon napannut käydä herättelemässä sen enempää henkilökuntaa, joten otimme sen. Varsin elinkelpoinen bambumaja, n. 7 euroa yö.Palolem Beach on yksi Goan osavaltion eteläisimmistä, rauhallisimmista ja parhaimmista rantsuista. Palmujen reunustavassa rantsussa oli rento meininki, bambumajoja, ravintoloita, ei liikaa turankeja tai kaupustelijoita, muutamia lehmiä, ja pina coladakin irtosi vähän yli eurolla. Päivät menivät laiskuudesta nauttien, välillä kastautuen Intian valtameressä, joka ei tosin paljon nahkaa viilentänyt. Joka ilta syötiin intialaisia meren herkkuja suoraan rannalla kynttilänvalossa aaltojen loisketta ja satunnaisia ilotulituksia katsellen.Siinä valmistuu meidän hai!

Palolemissa musiikki on kielletty 10 jälkeen illalla. Siitäkin huolimatta pahamaineinen Goan yöelämä on rantautunut myös tänne. Harva se päivä mainostettiin nimittäin hiljaisia diskoja, joissa jengille jaetaan kuulokkeet. Pakkohan sitä oli sitten kokeilla. Kolme eri DJ:tä soitti erilaista musiikkia, ja nappia vaihtamalla voi vaihtaa kanavaa. Tulishowta ja muuta hässäkkää siinä sivussa. Kohtuullisen erikoisen näköistä toimintaa, kun sadat ihmiset kuulokkeet päässä huojuvat, notkuvat ja bilettävät antaumuksella täydessä hiljaisuudessa! 


Oli kyllä lystiä!!!

PS. Happy New Year!!

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home