Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivät muuttuu viikoiksi Keralassa

Wednesday, December 21, 2011

Päivät muuttuu viikoiksi Keralassa


Missä palmupuut on puita vaan, miehet kulkee hameet päällä ja elämä on leppoisaa? Keralassa! Alkuperäisen suunnitelman mukaan oli tarkoitus viipyä Kovalamissa muutama  yö, ja siirtyä toiseen rantsukohteeseen Varkalaan. Kovalamin ykköspartsilla chillatessa ja katsellessa auringon laskevan punaisena tulipallona Intian Valtamereen, huomasimme kuitenkin pian päivien muuttuneen viikoiksi. Hankin itselleni uutta rusketusta kuoriutuneen tilalle rantsussa, jossa kaupustelijat yrittivät tyrkyttää rumpuja ja peittoja, juuri mitä jokainen auringonpalvoja kaipaa! Aallokko oli niin voimakas, että tuntui kuin olisi pesukoneessa, joten vedessä lilluminen sai jäädä kastautumisen tasolle. Yhtenä päivänä katselimme partsilta kun rantsussa oli menossa jonkin sortin kalabaliikki. Rantavahdit kiirehtivät ajamaan ihmisiä pois vedestä punaiset liput liehuen. Nuoren paikallisen tytön ruumis oli ajelehtinut rantaan. Tyttö kannettiin pois kulkueessa koko kylän seuratessa. 


Isoksi yllätykseksi hotellin intialainen omistaja kävi rupattelemaan suomea. Ramesh, 33, oli asunut 15 vuotta Suomessa ja muun muassa pyörittänyt Mikkelissä intialaista ravintolaa, joka oli jatkuvasti tupaten täynnä. Pakkaset, verotus ja Suomen stressaava elämänrytmi ei kuitenkaan maistunut Rameshille, joten vuosi sitten hän muutti takaisin kotikonnuilleen, nappasi vielä suomalaisen vaimon mukaan ja pystytti hotellin ja ravintolan. The good life! Rameshin Tandoor -raflassa saatiin yhdet parhaimmista safkoista koko reissulta.Rohan osti meille laatikollisen olutta, ja kerkesimme jo miettiä, kuinka ehdimme juomaan sen kaiken Kovalamissa vain muutamassa päivässä. Tämä ei kuitenkaan muodostunut ongelmaksi, kun Ramesh liittyi seuraamme Lighthouse Beach Hotellin ykköspartsille tissuttelemaan pitkälle aamun pikkutunteihin. 'Drinking with the Finnish people is the most difficult thing', Ramesh filosofoi. Hyvin se näytti kuitenkin onnistuvan. 


Aamulla meille oli varattu elefanttiratsastus, ja tällä kertaa tuntui, että elefantti keinui hieman liikaa. Mut siitä lisää next time...!!!

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home