Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

South Australia pikakelauksella

Saturday, May 5, 2012

South Australia pikakelauksella

Homman nimihän on se, että meikäläinen on Aussilassa turistiviisumilla liikenteessä, jonka saa vain kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Se meinaa sitä, että joka kolmas kuukausi täytyy tehdä visiitti ulkomaille hankkimaan uusi viisumi. Bongasimme itsellemme halvat (vaivaiset 200$ per nuppi) lennot Balille ja takaisin, mutta niitä varten meidän täytyi hinata itsemme toiselle puolelle Australiaa, Perthiin, ja nopeasti. Melbourne - Perth -väli piti taittaa vain kahdessa viikossa, ja siksi suuri osa South Australiasta jäi näkemättä. 

Ei kovin vehreää seutua.

Yksi yö vietettiin Mount Remarkable -kansallispuistossa, joka ei meistä kyllä ollut kovinkaan remarkable. Mieleen jäi vessassa vaaniva iso karvainen hämähäkki. Aamulla kenguruja loikki siellä sun täällä, ja goanna innostui lipomaan Rohanin varpaita.



Matka jatkui kohti Eyren niemimaata. Pari isoa juttua tuli taas vastaan, epäilemättä näitä tullaan näkemään vielä paljon tällä reissulla...



Point Lowlyssa yövyimme merimaisemissa ja todistimme hulppean auringonlaskun delfiinien hyppiessä kaukana horisontissa. Näiden hetkien takia täällä reissussa ollaan!


Kimban pikkukylässä ei juuri ollut muuta kuin tämä kyltti:


Halfway across Australia! Meidän reissu sen sijaan ei ole puolivälissä vielä piiiiitkään aikaan!

Coming up: Eyren niemimaa on kuuluista paitsi meren herkuistaan, myös merileijonista!

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. -James Dean

Labels: , , , , , , ,

1 Comments:

Blogger Anna said...

Ihanaa kaikkea, taas! :)

May 11, 2012 at 2:44 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home