Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Shoppailumaraton Kuala Lumpurissa

Friday, April 13, 2012

Shoppailumaraton Kuala Lumpurissa


Meillä oli vain päivä aikaa Kuala Lumpurissa. Vain-päivä-aikaa-koluta-kaupungin-satoja-ostoskeskuksia. Nämä eivät mitä tahansa ostoskeskuksia olekaan, vaan moniin mahtuu kokonaisia huvipuistoja. Tämä tarkoitti 11 tunnin paniikin värittämää nonstop -shoppailumaratonia.

Löytyihän sieltä muutama nyssykkä:


Verrattaen pieni Sungei Wang Plaza koitui meikäläisen kukkaron kohtaloksi. 500 vaatekaupan muodostaman labyrintin keskeltä löytyi mm. kokonainen kauppa omistettu tekoripsille ja muuta jännää. Paikka näytti toimivan myös paikallisten trenditietoisten nuorten kokoontumispaikkana, ja näillä nuorilla ei tryffelistä ole pulaa. Veikkaan, että jos itse asuisin samoilla hoodeilla, tänne aika huoletta upottaisin itsekin taskurahani. Aasiassa kyllä keksitään kaikkea hauskaa; mukaan lähti myös pieni, söpö, vaaleanpunainen, käsilaukunmuotoinen kännykkä.


Mieskin pysyi tyytyväisenä, kun sai maistella paikallisia herkkuja kuten snow ice (yllä). Karkasi mokoma kassinkantamiselta löydettyään mielenkiintoisempaa (?) nähtävää, kokonaan elektroniikalle omistetun ostoskeskuksen. 

Näkymät hotellihuoneesta

Coming up: Aika matkata toiseen kotiin, takaisin kengurulandiaan. Lennämme Melbourneen pariksi viikoksi sukuloimaan sekä organisoimaan seuraavaa reissua, mikä ei mikä tahansa reissu olekaan............. siispä stay tuned!

Labels: , , , ,

1 Comments:

Blogger Anna, said...

Mikset shoppaillu mitää?! :D

April 17, 2012 at 2:34 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home