Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sri Lankan itärannikolla

Thursday, March 29, 2012

Sri Lankan itärannikolla


Kandysta suuntasimme kohti Sri Lankan koillisrannikkoa, jonne on nykyään turvallista matkustaa sisällissodan päätyttyä muutama vuosi sitten. Rakentaminen on vielä alkutekijöissään, ja majoituksessa ei ole juuri valinnanvaraa, mutta tälle puolelle Sri Lankaa eksyvät palkitaan autioilla, pitkillä hiekkarannoilla. 

Nilaveli Beach

Hotelleissa ei usein tarjota Sri Lankassa kovin kummoista safkaa, ja ravintoloita Nilaveli Beachillä ei ollut, joten illalla oppaamme Chami ja kuski Anura veivät meidät safkaamaan Trincomaleen kaupunkiin paikallisten suosimaan mestaan. Juuri kun olimme lähdössä takaisin, peura köpötteli ravintolaan ja mussutti muina miehinä srilankalaisia hopperseja. 


Jännitystä ei puuttunut, kun seuraavaksi Rohan tajusi lompakkonsa hävinneen. Samassa kuppilasta menivät sähköt, ja härdelli oli valmis. Paikalliset etsivät lompakkoa taskulamppujen avulla. Rohan oli kuitenkin vakuuttunut, että peura ja sähkökatkokin olivat pelkkää hämäystä, ja lompsa on viety. Kymmenen minuuttia myöhemmin lompakko löytyi auton takapenkiltä. Todella tyypillistä toimintaa meille, ihme ettemme ehtineet kuolettaa vielä korttejakin.

Anura & Chami

Coming up: Yksi Sri Lankan suosituimmista turistikohteista, Sigiriyan suuri magmamöhkäle!

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home