Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Löhöilyä Langkawilla

Wednesday, April 11, 2012

Löhöilyä Langkawilla

Sri Lankasta lensimme Kuala Lumpuriin, josta meillä oli jatkolento buukattuna suosittuun rantalomakohteeseen Langkawin saarelle. Lento Langkawille oli neljä tuntia myöhässä (ei mikään yllätys, kun AirAsialla lentää). Sitä paitsi tässä vaiheessa reissua pikku neljän tunnin venailu ei tunnu enää missään.


Tutuksi tullut kuuma, kostea trooppinen ilma otti tokkuraiset reppureissaajat vastaan koneesta ulos astuttaessa. Kaahasimme taksilla hotellille, jonka jättikokoisen uima-altaan reunalta emme  juuri liikauttaneet evääkään kokonaiseen viikkoon.Valitettavasti samaisesta syystä kuva-anti ja muu materiaali Malesiasta jäi olemattomaksi. Kolmen kuukauden reissaamisen jälkeen molemmilla oli energiat aivan finaalissa. Langkawilla olisi riittänyt nähtävää vaikka kuinka, mutta nämä raadot raahautuivat vieressä sijaitsevalle rannallekin vain kerran. Ei. Vaan. Jaksanut. Kiinnostaa.Löytyi toki yksi asia, joka sai nämäkin lahnat liikkeelle. Ruoka, mikäs muukaan! Kun huonepalvelu oli kahlattu läpi, niin oli pakko raahata itsensä kylille. Langkawilta löytyi malesialaisten herkkujen lisäksi myös varsin autenttisen oloista thaikku- ja kinkkimättöä. 


Rendang, mmmm.... 

Hokkien noodles, thai-style clams & spicy seafood salad

Langkawista ei siis ole paljon sanottavaa, sillä koko saari jäi käytännössä näkemättä. Akkujen lataus tuli kuitenkin tarpeeseen ennen armotonta nonstop -shoppailumaratonia KL:ssä, josta lisää ensi kerralla!

Labels: , , , , , ,

1 Comments:

Blogger Pingviinimatkalaiset said...

Tunnistamme niin tuon fiiliksen, kun ei vaan jaksa liikuttaa itseään viikkoon muutamia metrejä pidemmälle. Välillä lomastakin on otettava lomaa. Tai ainakin niistä nähtävyyksistä. Langkawilla on joo paljon kivaa nähtävää, mutta ehtiihän ne ens kerrallakin. Ens hätiin voi kurkkia meidän blogin puolelta joistakin niistä kuvia :D

Me ollaan nyt Bangkokissa shoppailumaratonilla, mutta sitäkin varten varattiin 9 päivää, ettei tarvitse joka päivä rehkiä ;)

Ostoskassi rikkaita päiviä KL:ään!

April 11, 2012 at 4:50 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home